Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Εξώπλατα φορέματα για μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις!



Η πλάτη αποτελεί ένα από τα πιο σεξοuαλικά σημεία του σώματος κάθε θηλυκής ύπαρξης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι η γυναικεία πλάτη έχει εμπνεύσει πολλούς ζωγράφους που με αυτόν τον τρόπο αποτύπωσαν ένα καλλίγραμμο γυναικείο σώμα.
Ανάδειξε την πιο θηλυκή σου πλευρά αποκαλύπτοντας την πλάτη σου! 
Μπορεί το μπούστο να είναι πρώτο στη λίστα των πιο θηλυκών σημείων του σώματος μιας γυναίκας όμως η γυναικεία πλάτη το ανταγωνίζεται επάξια καθώς αναδεικνύει με μοναδικά chic τρόπο την πιο θηλυκή πλευρά μας. Το Καλοκαίρι, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, μας επιτρέπει να εκθέσουμε σε κοινή θέα την πλάτη μας και εμείς δεν έχουμε παρά να το εκμεταλλευτούμε και να απολαύσουμε σαγηνευτικά κομπλιμέντα από το αντίθετο φύλο. 



Φέτος το Καλοκαίρι επένδυσε σε ένα λευκό mini φόρεμα με ακάλυπτη πλάτη!

Εξώπλατα τοπ και φορέματα επιβάλλεται να μπουν στη βαλίτσα των διακοπών μας και εμείς σήμερα σας δίνουμε ιδέες για το τι να προτιμήσετε σε περίπτωση που δεν έχετε ένα backless outfit στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα. 




Ένα maxi εξώπλατο φόρεμα θα σαγηνεύσει τους γύρω σου στις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Τα maxi εξώπλατα φορέματα, φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, κυριαρχούν στις εμφανίσεις και σαγηνεύουν τους γύρω μας. Πριν φύγεις λοιπόν για διακοπές, μην ξεχάσεις να βάλεις στις αποσκευές σου το maxi εξώπλατο σου φόρεμα σε boho στυλ. Συνδύασε το με τα flat σανδάλια σου ή ακόμα και τις σαγιονάρες σου για μια άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση. Και αν σε προβληματίζει τι σουτιέν να φορέσεις μέσα από το εξώπλατο φόρεμα σου, εμείς σου προτείνουμε να προτιμήσεις το μαγιό σου ή ακόμα και ειδικά cups που δεν έχουν τιράντες και συγκρατούν όμορφα το στήθος. 



Δώσε girly χαρακτήρα στο look σου επιλέγοντας ένα εξώπλατο φόρεμα μαρινιέρα!
Εάν το στυλ σου είναι πιο ρομαντικό και επιθυμείς girly πινελιές στο look σου, προτίμησε ένα εξώπλατο φόρεμα σε ναυτικό στυλ. Οι ρίγες άλλωστε αποτελούν fashion trend και για το φετινό καλοκαίρι, επομένως επιβάλλεται να βάλεις τη μαρινιέρα στη βαλίτσα σου. 



Η Μόδα του καλοκαιριού έχει χρώμα μπλε. Επένδυσε λοιπόν σε ένα μπλε εξώπλατο φόρεμα που θα αναδείξει μοναδικά το μαύρισμα σου!
Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, τα χρώματα της θάλασσας αποτελούν σίγουρη αλλά και αγαπημένη επιλογή για όλες μας. Έτσι λοιπόν φέτος στις διακοπές σου, σου προτείνουμε να προτιμήσεις ένα εξώπλατο φόρεμα σε απόχρωση του μπλε. Το μπλε άλλωστε εκτός του ότι παραπέμπει στο ελληνικό καλοκαίρι, παράλληλα αναδεικνύει μοναδικά την ηλιοκαμένη επιδερμίδα μας. 



Ένα εξώπλατο maxi φόρεμα αποτελεί μία πολύ καλή λύση για να δείχνουμε απόλυτα κομψές στις κοινωνικές μας υποχρεώσεις!
Αν μέσα στο καλοκαίρι ή το Σεπτέμβρη έχεις να παρευρεθείς σε κάποια επίσημη εκδήλωση, για παράδειγμα σε ένα γάμο ή μια βάφτιση, μπορείς να επιλέξεις μια maxi εξώπλατη τουαλέτα σε ανοιχτή απόχρωση της χρωματικής παλέτας. Συνδύασε τη με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σου και άσε τους γύρω σου να μιλούν για τη θηλυκή πλάτη σου και το αψεγάδιαστο στυλ σου!