Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

4 καλοκαιρινά μυστικά ομορφιάς για το δέρμα σου!





​Ανακάλυψε τα must tips, ακολούθησε τις συμβουλές μας και γίνε εξπέρ στην περιποίηση του προσώπου για το καλοκαίρι.

1. Χάρισε Λάμψη στην Επιδερμίδα σου
«Τα σπορ είναι απαραίτητα για να διατηρήσεις μια όμορφη σιλουέτα, κάνουν όμως καλό και στην επιδερμίδα, αφού η σωματική άσκηση αυξάνει την οξυγόνωση των ιστών και των κυττάρων. Σαράντα λεπτά περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο ή διάδρομο την ημέρα είναι αρκετά για να αναζωογονήσουν το δέρμα και να χαρίσουν λάμψη στο πρόσωπό σου» τονίζει ο κορυφαίος δερματολόγος Dr. Murad. Αμέσως μετά την άσκηση άπλωσε στην επιδερμίδα σου μια BB κρέμα που συνδυάζει αποτελεσματικά την ενυδατική κρέμα, το make up για ανάλαφρη κάλυψη και ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα, μαζί με αντιηλιακή κρέμα μέτριας προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία.

2. Μερίμνησε για τα Μάτια σου
Την άνοιξη οι αλλεργίες προκαλούν δάκρυα, ερεθισμό και κνησμό, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση υγρού στα βλέφαρα, δηλαδή το έντονο πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Για να τις αποφύγεις, άπλωσε την κρέμα 1 εκατοστό μακριά από το τελείωμα των βλεφαρίδων.

3. Κάνε το Αντιηλιακό σου Συνήθεια
Το πιο απλό κόλπο για ολική, καθημερινή προστασία του προσώπου σου από τη φωτογήρανση και τον καρκίνο του δέρματος (ο συχνότερος τύπος καρκίνου σε γυναίκες 30-55 ετών σε Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες και Αυστραλία): πριν ξεκινήσεις τη μέρα σου, ειδικά αν εργάζεσαι πολλές ώρες έξω ή αν αθλείσαι τακτικά εκτός γυμναστηρίου, άπλωνε σε όλο σου το πρόσωπο αντιηλιακό.

4. Μην Υπερβάλλεις με την Ενυδάτωση του Προσώπου σου
Λίγες κινήσεις προστασίας αρκούν! Η συνηθισμένη κρέμα προσώπου που χρησιμοποιείς δεν πρόκειται να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας σου, παρά μόνο αν κατοικείς σε περιβάλλον με πολύ υγρασία. Ωστόσο, μπορείς να τη βοηθησεις να γίνει πιο δραστική απλώνοντας πριν από την κρέμα έναν ορό (serum) ενυδάτωσης. Και για το κάτι παραπάνω, άπλωνε κάθε βράδυ μια επανορθωτική κρέμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά ώστε να προλάβεις την αφυδάτωση και τα σημάδια της γήρανσης ενώ κοιμάσαι, τότε δηλαδή που η επιδερμίδα σου είναι πιο επιρρεπής στην ξηρότητα.