Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Summer Hair: 5+1 ιδέες πανεύκολων hairstyles για τις καλοκαιρινές διακοπές!




Άφησε το πιστολάκι στο σπίτι και δημιούργησε τα πιο μοντέρνα λουκ στα μαλλιά σου χωρίς καθόλου κόπο…

Οι διακοπές θέλουν ανεμελιά, ξεκούραση και έξυπνες ιδέες τόσο στα summer outfits όσο και στα χτενίσματα, για να μην χάνεις καθόλου χρόνο από τη διασκέδασή σου!
Δεν χρειάζεται λοιπόν να κουβαλήσεις στο νησί το πιστολάκι, τη βούρτσα, και την κομμώτρια σου, αφού υπάρχουν άπειρες μοντέρνες ιδέες που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όπου και αν βρίσκεσαι…
Δες 5+1 super trendy hairstyles που μπορείς να υιοθετήσεις εύκολα το φετινό καλοκαίρι:


#1 Wet look:



Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το ειδικό προϊόν που χαρίζει στα μαλλιά λουκ λες και… μόλις έχεις βγει από το μπάνιο. #2 Ο κότσος ψηλά!


Επιμένουμε στο συγκεκριμένο trend! Μέσα σε 5 λεπτά μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις έναν υπέρκομψο κότσο, χωρίς να ταλαιπωρηθείς με το styling.

#3 Πλεξούδες παντού:


Το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα! Οι πλεξούδες όχι μόνο μαζεύουν τα μαλλιά σου με τον πιο girly τρόπο, αλλά μπορούν να τους δώσουν τον τέλειο κυματισμό μόλις λύσεις τα κοτσιδάκια σου.

#4 Sleek κοτσίδα:



Πέτυχε το σούπερ λείο αποτέλεσμα απλά χρησιμοποιώντας τη λακ σου και ένα χτενάκι με λεπτά δόντια!

#5 Βάλε το μαντίλι σου:


Για πιο hippy καταστάσεις, πόνταρε στο αγαπημένο σου μαντίλι για να απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

#6 Braided Updo:



Μια εναλλακτική και πιο κομψή εκδοχή της πλεξούδας. Αφού κάνεις τα πλεξουδάκια σου, μάζεψε τα μαλλιά σου έναν υπέρκομψο κότσο και χρησιμοποίησε αρκετή λακ και τσιμπιδάκια για να μη χαλάσει ποτέ το hairstyle σου.