Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Οι 3 καλοκαιρινές τάσεις στο μανικιούρ που αγαπήθηκαν πολύ




Οι τάσεις για το μανικιούρ της άνοιξης και του καλοκαιριού ήταν πολλές αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αγαπήθηκαν όλες. Ας δούμε με τη βοήθεια μερικών διάσημων φιλενάδων μας ποιες λανσαρίστηκαν πιο πολύ:


Το ολόλευκο μανικιούρ (milk white nails)

Tα νύχια που μοιάζουν σαν να έχουν κάνει βουτιά σε ένα ποτήρι γάλα αποτελούν μία ασφαλή επιλογή, ειδικά για γυναίκες με σκούρα επιδερμίδα γιατί μπορούν να ταιριάξουν με τα περισσότερα χρώματα στα ρούχα. Έτσι η Olivia Munn έκανε τον κλασσικό συνδυασμό άσπρο μαύρο, η Jordin Sparks επέλεξε λευκό μανικιούρ όταν φόρεσε ένα έντονο πορτοκαλί floral φόρεμα και η Jessica Szohr προτίμησε ένα total white look.









Οι μεταλλικές αποχρώσεις

Μια πολύ δυνατή τάση της σεζόν που λάνσαραν τόσο η Jennifer Lawrence όσο και η Kate Beckinsale σε διαφορετικές εκδοχές. Ασημί τόνοι για την πρώτη, μεταλλικό του «μολυβιού» για τη δεύτερη.







Οι λάτρεις της τάσης «το ροζ είναι το νέο κόκκινο»

Η Sienna Miller εμφανίστηκε με γαλάζιο δαντελένιο φόρεμα από τη φθινοπωρινή κολεξιόν του Matthew Williamson και ολοκλήρωσε το ρομαντικό χαρακτήρα του συνόλου βάφοντας τα νύχια της σε απαλή ροζ απόχρωση ενώ η Selena Gomez επέλεξε ένα πιο τολμηρή, φανταχτερή απόχρωση του ροζ.