Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Winter preview: Υπέροχα makeup looks με καλλυντικά H&M







Το μακιγιάζ του ερχόμενου χειμώνα κινείται στα άκρα. Από τη μία αποκτά δραματική, θεατρική διάθεση και από την άλλη αγαπά τη φυσικότητα και τον ρομαντισμό δίχως όμως να αποβάλλει φουτουριστικά στοιχεία.

Τα H&M Cosmetics κατορθώνουν να δώσουν gothic θεατρικότητα αλλά και λαμπερό ρομαντισμό στο μακιγιάζ μας. Τα παστέλ κυκλοφορούν σε γλυκές αποχρώσεις από το πιο απαλό ροζ μέχρι το γκρι λιλά. Τα μάτια βάφονται ξανά smoky αλλά με καφέ αποχρώσεις ενώ τα χείλη «λερώνονται» με κρασί ή βάφονται σε έντονο ροζ. Tα νύχια τέλος, αποκτούν κρεμώδεις παστέλ αποχρώσεις.

Παρακάτω θα βρείτε τα makeup looks που ξεχώρισαν στις εβδομάδες μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-14, τόσο για την καινοτομία τους όσο και για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα τους, και τα αντίστοιχα προϊόντα μακιγιάζ της H&M με τα οποία θα μπορείτε να τα αντιγράψετε:

Alexander Wang: Επιστροφή στη φυσικότητα

Ο Alexander Wang παρουσίασε ένα απόλυτα φυσικό makeup look με πολύ λεπτό eyeliner (τόσο λεπτό που σχεδόν δεν φαίνεται) και για τα νύχια ζήτησε ένα ανδρόγυνο look. Ένα μανικιούρ που θα ήταν ήσυχο και συνάμα δυνατό και μοντέρνο.







Για το συγκεκριμένο look θα χρειαστείτε ένα eyeliner ακριβείας με λεπτή άκρη που θα μπορεί αν γλιστράει άνετε πάνω στο βλέφαρο όπως το Dipliner by H&M και το βερνίκι νυχιών σε απαλή ροζ απόχρωση.


Bερνίκι νυχιών: € 3,95


Eyeliner: € 1,95

Το καφέ smoky eye makeup look: J.Mandel & Saint Laurent

Το smoky αποκτά grunge, δηλαδή λίγο ατημέλητη και «μουτζουρωμένη» εικόνα, και παίζει στους τόνους του καφέ, από το σκούρο καφέ έως και το ελαφρώς πορτοκαλί.







Για να πετύχετε το συγκεκριμένο look θα χρειαστείτε τις παλέτα σκιών Smoky της H&M


5απλή παλέτα σκιών ματιών: € 4,95



To κόκκινο της Βουργουνδίας επιμένει: 3.1 Phillip Lim, Vera Wang και Louis Vuitton

Τα χείλη διατηρούν την απόχρωση που παίρνουν κάθε φορά που απολαμβάνουμε ένα ποτήρι Cabernet Sauvignon. Από τους πιο ανοιχτούς, σχεδόν κόκκινους τόνους, έως τους πιο σκούρους, σχεδόν καφέ, τόνους, το burgundy red κυριαρχεί και για τον φετινό φθινόπωρο στα makeup looks.



Θα χρειαστείτε το κραγιόν σε σκούρο burgundy red κραγιόν της H&M


Κραγιόν: € 4,95

Η φρέσκια πρόταση του Christian Dior

O οίκος Christian Dior αναμφίβολα δημιούργησε μία από τις πιο φωτεινές και χρωματιστές προτάσεις για τον χειμώνα του 2014. Τα μάτια αποκτούν μεταλλικές ασημί και γαλάζιες αποχρώσεις και τα χείλη βάφονται σε έντονο ματ ροζ. Ένα makeup look που θα μπορούσε άνετα να λανσαριστεί την άνοιξη, κάνει την εμφάνισή του μέσα στην καρδιά του χειμώνα.





Για να αντιγράψετε το συγκεκριμένο look θα χρειαστείτε το Electric Blue μολύβι και το ροζ κραγιόν της σειράς Cosmetics της H&M.


Μολύβι eyeliner: 1,95 euro


Κραγιόν: € 4,95

Πειραματιστείτε με τα χειμερινά makeup looks με τα οικονομικά και trendy H&M Cosmetics