Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Οι 7 κανόνες των φλοράλ! Μάθε τους για επιτυχημένους συνδυασμούς






Βρίσκονται φέτος στην πρώτη γραμμή της μόδας και μας φτιάχνουν τη διάθεση! Ποιός είναι όμως ο σωστός τρόπος για να υιοθετήσεις το λουκ...;

Ποιοί είναι οι 7 κανόνες για να φορέσεις τα φλοράλ με απολύτως σημερινό και μοδάτο τρόπο...;


1. Συνδύασε τα φλοράλ με graphic σχέδια

"Σπάσε" τον ρομαντισμό τους συνδιάζοντάς τα με κομμάτια με γεωμετρικά prints ή aztec σχέδια. Προσοχή μόνο στα χρώματα να δένουν λίγο μεταξύ τους.


2. Φλοράλ+neon χρώματα

Αν σου αρέσουν τα ladylike σύνολα αλλά δεν θέλεις η εμφανισή σου να έχει πολύ επίσημο χαρακτήρα η λύση σου είναι τα neon χρώματα. Δοκίμασε να φορέσεις μια φλοράλ φούστα με ένα τοπ σε neon απόχρωση και θα διαπρέψεις στυλιστικά!


3. Αν δεν είναι του τύπου σου επένδυσε σε αξεσουάρ

Αν δεν συνηθίζεις να φοράς έντονα χρώματα δεν χρειάζεται για να είσαι in fashion να αισθάνεσαι άβολα. Πόνταρε σε αξεσουάρ, μια τσάντα ένα φουλάρι ή μπαλαρίνες και αναβάθμισε εύκολα κι απλά το λουκ σου.



4. Μη φοβάσε τα μικρά λουλουδάκια

Φλοράλ δεν είναι μόνο τα εντυπωσιακά πολύχρωμα ντεσέν αλλά και τα κλασσικά κομμάτια με τα μικρά ανθάκια που μοιάζουν λίγο παλιομοδίτικα. Αν διαθέτεις κάτι τέτοιο αξιοποίησέ το συνδυάζοντάς το αξεσουάρ σε μποέμ στυλ.


5. Τα φλοράλ με τα φλοράλ

Αν έχεις ένα σύνολο από δυο κομμάτια με το ίδιο ντεσέν μην διστάσεις στιγμή να τα φορέσεις μαζί αλλά κράτα τα αξεσουάρ σε ήσυχους τόνους όπως επίσης μπορείς να συνδιάσεις φλοράλ μεταξύ τους. Το μυστικό σε αυτό είναι τα σχέδια των ντεσέν να είναι περίπου του ίδιου μεγέθους.


6. Animal prints ; Και όμως ταιριάζουν

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πως δένουν μεταξύ τους αυτά τα ντεσέν! Τόλησέ το και θα δεις!


7. Η sporty εκδοχή

Το πιο μαγικό κομμάτι στη μόδα είναι οι αντιθέσεις. Θα το καταλάβεις αν συνδυάσεις το φλοράλ σου σορτς με ένα oversized γκρι φούτερ ή το λουλουδάτο σου τοπ με ένα σορς τύπου φόρμα. Θα εντυπωσιαστείς!