Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Οι 3 must αγορές που πρέπει να κάνεις αυτό το καλοκαίρι!




Ακολούθησε έξυπνα τις τάσεις της μόδας, επενδύοντας στα σωστά κομμάτια…

Δεν χρειάζεται να χαλάσεις μια περιουσία για να ακολουθήσεις τις τάσεις της μόδας! Απλά πόνταρε σε « έξυπνα» κομμάτια που ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ σου, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν fashion statement της κάθε σεζόν….


Οτιδήποτε έχει prints είναι η Νο1 επιλογή!



Τα βλέπουμε παντού σε κάθε τους εκδοχή! Τα prints είναι αδιαμφισβήτητα οι κυρίαρχοι του καλοκαιριού και αν ακόμα δεν έχεις επενδύσει στην απόλυτη τάση, κάνε το γρήγορα!



Δεν χρειάζεται να φορέσεις ρίγες από πάνω μέχρι κάτω, ούτε να φορέσεις φλοράλ ντεσέν αν δεν είναι του τύπου σου… Πόνταρε σε ένα απλό navy t-shirt, ένα boho σορτς με λαχούρια, μια φαρδιά παντελόνα με έντονα σχέδια, ή ακόμα καλύτερα ένα μάξι φόρεμα με διακριτικά prints για κάθε στιγμή της ημέρας.


Η σαλοπέτα: Καλύπτει κάθε σου ατέλεια με τον πιο cool τρόπο!



Μην το σκεφτείς στιγμή παραπάνω. Όποιο και αν είναι το στυλ σου, η ηλικία σου, ο σωματότυπός σου, η σαλοπέτα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, χαρίζοντας ακόμα και στο πιο casual outfit έξτρα πόντους στυλ.


Φόρεσε τη με τα σανδάλια σου και ένα λευκό τοπ για πρωινά σύνολα, συνδύασέ τη με crop top και πλατφόρμες για βραδινές εμφανίσεις ή απλά δημιούργησε το τέλειο beach outfit, φορώντας τη πάνω από το μαγιό σου.
Λευκό για κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις:


Το κλασσικό και διαχρονικό λευκό, είναι και φέτος εδώ για να απογειώσει τις εμφανίσεις με ένα τόσο απλό τρόπο, που δεν θα πέρναγε ποτέ από το μυαλό σου!


Τα λευκά αξεσουάρ, όπως γυαλιά, ψηλοτάκουνα πέδιλα, τσάντες, κάνουν δυναμικό comeback ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και ύφος. Ενώ η ιδανική επιλογή παραμένει το total white outfit, που θα αναδείξει με super chic τρόπο το ηλιοκαμένο σου σώμα.