Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Δες τα 5 πιο καλοκαιρινά χρώματα για το manicure-pedicure σου!



Τα έντονα χρώματα στα νύχια σηματοδοτούν την έλευση της πιο όμορφης, πιο ζωντανής, πιο αισιόδοξης εποχής του έτους, του λατρεμένου Καλοκαιριού. Ένα έντονο χρώμα στα νύχια εκτός του ότι θα προσδώσει funky πινελιές στο look μας, παράλληλα θα πλημμυρίσει θετική ενέργεια και παιχνιδιάρικη διάθεση όσους μας περιτριγυρίζουν. 


Φέτος το Καλοκαίρι βάλτε τα πιο καλοκαιρινά χρώματα στα άκρα σας! 

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού, έχουμε ήδη αποκτήσει ένα ελαφρύ μαύρισμα από τα μπάνια μας και ανυπομονούμε να έρθει η στιγμή των καλοκαιρινών μας διακοπών. Έτσι λοιπόν σήμερα αποφασίσαμε να δούμε ποια χρώματα βερνικιών πρέπει να βάλουμε οπωσδήποτε μέσα στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ. 



Το λευκό χρώμα στα νύχια έχει επιστρέψει δυναμικά στο φετινό καλοκαιρινό προσκήνιο!

Το λευκό χρώμα στα νύχια έχει επιστρέψει δυναμικά στο φετινό καλοκαιρινό προσκήνιο. Είναι όμορφο, ουδέτερο, ταιριάζει με όλα μας τα ρούχα ενώ δημιουργεί μοναδική αντίθεση με το καλοκαιρινό μας μαύρισμα από τον ήλιο. Μην ξεχάσεις λοιπόν να προμηθευτείς φέτος ένα λευκό βερνίκι το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις διακοπές σου, αν και πρόκειται για ένα χρώμα που είναι ελαφρώς δύσκολο στην εφαρμογή του. 



Το κίτρινο βερνίκι νυχιών θα αναδείξει μοναδικά την ηλιοκαμένη επιδερμίδα μας!
Το κίτρινο είναι το χρώμα του φετινού καλοκαιριού. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες τόσο τις σταρένιες όσο και τις πιο ανοιχτόχρωμες ενώ αναδεικνύει μοναδικά και το ηλιοκαμένο δέρμα μας.
 


Για πιο funky αποτέλεσμα προτίμησε ένα κίτρινο neon βερνίκι!
Αν ανήκεις στην κατηγορία όσων ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, προτίμησε ένα μανό σε κίτρινο neon χρώμα τόσο για το manicure όσο και το pedicure σου . 


Βάλε την πιο παιχνιδιάρικη απόχρωση της παλέτας στα άκρα σου!
Κοραλλί: Πρόκειται για μια από τις πιο παιχνιδιάρικες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας που φέτος όπως και κάθε Καλοκαίρι άλλωστε, διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποχρώσεις που “ντύνουν” τα νύχια χεριών και ποδιών! Επομένως μην το σκέφτεστε κορίτσια, φέτος το Καλοκαίρι βάλτε κοραλλί πινελιές επάνω σας. 



Η απόχρωση της μέντας είναι φρέσκια και δροσερή και αναδεικνύει μοναδικά το μαύρισμα μας.
Η απόχρωση της μέντας είναι φρέσκια , δροσερή, αναζωογονητική και γιατί όχι μπορούμε να την βάλουμε και στα άκρα μας χαρίζοντας μια funky διάθεση σε κάθε μας look. Άλλωστε πρόκειται για μία άκρως καλοκαιρινή απόχρωση που αναδείξει την μαυρισμένη μας επιδερμίδα. 



Το Καλοκαίρι προστάζει girly πινελιές και το ροζ χρώμα στα νύχια μας τις χαρίζει απλόχερα!
Όπως κάθε Καλοκαίρι έτσι και φέτος η Μόδα προστάζει girly πινελιές, που ένα βερνίκι σε baby pink απόχρωση μπορεί να μας τις χαρίσει απλόχερα. Πρόκειται για μια από τις πιο γλυκές αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας που μας θυμίζει έντονα τα χρόνια της αθωότητας και του ρομαντισμού και μας βοηθά να ξεδιπλώσουμε την πιο κοριτσίστικη πλευρά μας. Γι αυτό και εμείς σας προτείνουμε να βάλετε και ένα ροζ παλ βερνίκι στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σας.